miércoles, 30 de abril de 2008

los freaks de yoyogi

Bueno ya dije en otra entrada que iria a ver a la peña freak esta que se reune cerca del parque yoyogi disfrazaos de cosas raras. Pues estuve el otro dia e hice algunas fotos aunque no habia demasiada gente rara me encontré con gente que daba abrazos gratis, estan por todas partes porque un dia antes también me encontré a otros en la plaza central de Shibuya.

Freaks repartiendo abrazos en Yoyogui


Alineación a la derechaMas de ellos

Bueno al final me voy a Kyoto el dia 4 y me voy yo solo con un par de güevos. A ver como me va espero que bien ya que por lo menos tengo un sitio para sobar.
Tengo que poner un montón de cosas que he visto o me han pasado pero ya lo haré prometido.


Mas freaks

4 comentarios:

Insa dijo...

Buenas Tano-san,
Els frikis van disfraçats del seu personatge preferit de manga, no "de cualquier cosa", encara que m'ha molat el reportage i la foto del "Timbaler del Bruc" no és gran, és inmensa!!
Pd: Compte amb les vespes imperials (imperialis vespis)!!
Pdd: Si vas al temple de plata, fes el ritual per mi a la font de la riquesa, les altres hem sobra, xd!!!!
Insa-sama

Sandra dijo...

Quina es la finalitat de donar abraçades gratis?!!! em vas rebre alguna?!!

I aquesta gent friki va disfreçada aixi normalment o nomes van aixi quan van al parque aket?

Uala! uala! tu sol a Kyoto! no te pierdas por una calle grande!! quants dies estaras?! i que faras alla?! un altre curs de japones?!

Petonets!!!!

Unknown dijo...

Buenas Iñaki!!!!

Feia dies que no mirava el blog... M'ha agradat molt el comentari de ta mare, si home, lo dels calçotets i els "llepets" jajajajaja!!!!, desvelant intimitats. Si al final t'haurem de posar bolquers perquè deixes els gaiumbus plens de nicotina!!!
Per cert, un altre dia ves-hi tu al parc amb un rètol ben gran que digui "free cums" o "free bukakes" i a veure si tens una mica de sort i et trobes amb una japoneseta marranota.

Records!!!

laura dijo...

acab ode veure aquesta nova entrada al blog.. es que estava a Olvan.. molt be amb un parell d'outis cap a Kioto que vagi be!!!